Onze diensten

Als ambachtelijk en veelzijdig stukadoorsbedrijf bieden wij een totaaloplossing voor de afwerking van uw woning, bedrijfspand én (monumentaal) vastgoed.

Woning of bedrijfspand van binnen laten stucen

Stukadoorsbedrijf den Heijer is een ervaren stukadoorsbedrijf en voorziet uw woning of kantoor van strakke wanden- en plafonds. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en leveren uw pand op als paleis.

Wij kunnen alle vormen van stucwerk toepassen en uw wanden- en plafonds sausen met hoogwaardige latex in iedere gewenste RAL kleur.

De verschillende afwerkingen die wij binnen toepassen zijn: Pleisterwerk, Marmerpleister, Lijstwerk, Schuurwerk, Sierpleister en werken daarbij uitsluitend met hoogwaardige materialen en volgens de voorschriften.

Het eindresultaat is betoverend. Wij stucen onder precisie en onder de laser, wat resulteert in haakse en kaarsrechte wanden en plafonds.

Ook stucen wij in natte ruimtes, zoals de badkamer, toilet en keuken voor de komst van de tegelzetter, of wij kunnen de wanden afwerken met waterdichte betonciré in iedere gewenste kleur en structuur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Doe inspiratie op en bekijk onze projecten.

Plafond stucen spots

Buitengevel of buitenmuur laten stucen

Stukadoorsbedrijf den Heijer is gespecialiseerd in het stucen van de buitenmuren en het waterdicht maken van kelders. Het stucen van de gevel is een vak apart en dient uitgevoerd te worden volgens de voorschriften van de fabrikant. 

Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf en hebben een uitgebreide expertise en vakdiploma’s als het aankomt op gevelwerk

Den Heijer Stukadoors heeft aantoonbare ervaring en materiaalkennis. Dit is noodzakelijk bij het op een juiste wijze aanbrengen van de systeem opbouw bij het stucen van buitengevels en het waterdicht maken van kelders.

Heeft u de wens om uw woning van buiten te laten stucen? Dan kunnen wij dit van harte aanbevelen. De gevel is het gezicht van uw woning of bedrijfspand en gevel stucwerk geeft het pand een rijke uitstraling, bovendien heeft gevelwerk een sterk isolerende waarde.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Maak een afspraak indien u overweegt om uw gevel of buitenmuren te laten stucen door een erkend stukadoorsbedrijf in de regio van Den Haag. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor uw woning of kantoor.

Hier hebben wij in hartje Den Haag een buitengevel waterdicht gemaakt en fraai afgewerkt.

Kelder waterdicht maken

Heeft u een kelder met poreuze en vochtige muren? Stukadoorsbedrijf den Heijer maakt uw kelder vochtvrij en uw kelder of souterrain vervolgens constructief waterdicht met speciale stuc materialen en waterdichte stuc systemen. 

Door uw kelder waterdicht te laten maken en vervolgens af te laten stucen, wat overigens kan in iedere gewenste stuc afwerking, realiseren onze meester stukadoors extra vierkante meters in uw woning, winkel of bedrijfspand. U kunt uw kelder, die voorheen nooit gebruikt werd gaan gebruiken en gaan inrichten op de manier hoe u dat wilt. Wat dacht u van een wijnkelder, een mancave, een extra slaapkamer of waardevolle opslagruimte voor uw winkel?

Wij werken met speciale stucproducten en afdichtingsproducten, om uw kelder waterdicht te maken. Een saneermortel is een specialistische mortel welke geschikt is om op vochtige- of door zouten geplaagde ondergronden aan te brengen.

Ons familiebedrijf is zeer ervaren in de vochtwerking, waardoor wij als gespecialiseerd stukadoorsbedrijf ook in de gelegenheid zijn om werkzaamheden uit te voeren op het gebied van vochtbestrijding. Denk bijvoorbeeld aan het afdichten van binnen- en buitenmuren en het waterdicht maken van uw kelder of souterrain.

Heeft u de wens om uw kelder of souterrain  waterdicht te laten maken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en maken een afspraak om de situatie bij u thuis of op kantoor te inspecteren. U ontvangt altijd een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Saneermortel

Wat klanten zeggen:

“Aller eerst zeer bedankt voor de prachtige werk wat u geleverd heeft. Zeer goede afwerking van de muren en hoeken wat erg belangrijk is. Overigens ook bedankt voor het verhelpen van mijn lekkage in de kelder, gelukkig heb ik een echte specialist hierin gevonden! Nogmaals heel erg bedankt Stukadoorsbedrijf den Heijer en ik vond het fijn om samen te werken met jullie team!”
Groetjes, R. Vonk
“Stukadoorsbedrijf den Heijer voor een Hollands stukje vakwerk. De gevel van onze werkplaats staat er weer erg stak bij. en binnen hebben de mannen onze werkplaats een chique uitstraling gegeven met een mooie marmerpleister.”
Nick van der Drift

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag