Stukadoor Buitengevel restauratie Wassenaar

Gevelwerk

Een van de belangrijkste redenen voor het laten stucen van uw buitengevel is de isolerende werking. Onze stukadoors zijn expert op het gebied van buitengevel stucwerk. De gevel is het aangezicht van uw woning of bedrijfspand. 

Wanneer wij uw gevel stucen dan is uw pand echt een eycatcher in de straat. Daarnaast zorgt gevelwerk er juist voor dat uw pand het gehele jaar door een aangename temperatuur heeft. In tijden van besparing op de engergiekosten, is dit de voornaamste reden op uw gevel te laten stucen.

Uw buitenmuren waterdicht maken door stucwerk aan te brengen

Heeft u last van vocht in de muren van uw huis of bedrijfspand? Dan is de kans groot dat dit vocht is wat door de buitenmuren naar binnen komt.

De weersomstandigheden in Nederland zijn met name in de herfst- en winter periode nat. Zware regenval en windstoten zorgen er samen voor dat uw de muren van uw huis het zwaar te voorduren hebben. 

Wij kunnen aan de hand van gevelwerk de muren van uw woning aan de buitenkant stucen, waardoor de regen niet door de stenen en het voegwerk een weg naar binnen kunnen vinden. 

Heeft u behoefte aan advies over het laten stucen van uw buitengevel? Laat het ons gerust weten. Wij maken graag een afspraak om de situatie bij u op locatie te beoordelen. Vanuit daar kunnen wij u vrijblijvend en offerte sturen voor het laten stucen van uw woning of bedrijfspand.

Hier hebben wij in hartje Den Haag een buitengevel waterdicht gemaakt en fraai afgewerkt.

Stucwerk voor buiten en isoleren van de buitengevel

Wanneer er vochtproblemen in de binnenmuren ontstaan, doordat er warme lucht van binnen op een koude gevelmuur slaat, dan is het van belang om een plan van aanpak te maken om dit vochtprobleem in huis zo snel mogelijk, maar vooral constuctief op te lossen. Vochtproblemen in huis zijn immers schadelijk voor de gezondheid en het maakt er niet aangenaam op qua klimaat in huis. 

Stukadoorsbedrijf Den Heijer heeft sinds 1945 gewerkt aan constructieve oplossingen als het gaat om gevelwerk, isolatie en het verhelpen van vochtproblemen.

U kunt ons inschakelen om op een professionele wijze stucwerk aan te laten brengen aan uw buitengevel. Buitengevel stuc is de oplossing voor bovengenoemde vocht- en kou problemen in huis. 

Aan de hand van buitengevelwerk zullen wij uw huis of bedrijfspand isoleren en de buitengevel werken wij af door middel van isolatieplaten én daaroverheen een 2-lagig afwerksysteem wat het geheel volledig waterdicht en warm maakt.

Stenen van een buitengevel zijn vaak poreus, waardoor deze vocht opnemen.

Doordat de stenen van een buitengevel vaak poreus zijn absorberen deze makkelijk (regen- of grond-) water. Zijn uw muren niet op de juiste manier behandeld, dan heeft u kans dat dit vocht een weg gaat zoeken en vaak probeert door de binnen muren weer naar buiten te komen.

Dit resulteert vaak in een akelig schimmelprobleem op de muren of loszittend stucwerk.

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag