Hagelwit sauswerk! En ook de deur lakken wij mee.

Ons stukadoorsbedrijf is als familiebedrijf begonnen in Leidschendam en heeft een geweldige historie.

Het stukadoorsbedrijf den Heijer is een familie bedrijf wat is doorgegeven van vader op zoon sinds 1945. In het jaar 1945 vlak na de oorlog opgestart door stukadoor opa Arie den Heijer (1e generatie) in Den Haag.

In de jaren 70 is pa Karel den Heijer (2e generatie) erbij gekomen in de zaak en is na ruim 40 jaar gewerkt te hebben als stukadoor, inmiddels met pensioen.

Vanaf 2001 ben ik Ralph den Heijer (3e generatie) ook gaan meedraaien binnen het stukadoorsbedrijf. Ik liep vanaf 15 jaar al graag in de vakanties met mijn vader mee op de bouw. In 2002 ben ik begonnen met fulltime werken. daarbij starte ik ook met de stukadoors vakopleidingen en werd ik in de praktijk aangestuurd door een gediplomeerd leermeester die mij samen met mijn vader alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. 

Na het behalen van al mijn vakdiploma’s en het opdoen van voldoende praktijk ervaring om het gehele stukadoorsvak te beheersen ben ik in 2008 als mede eigenaar in ons stukadoorsbedrijf gestapt.

Wij stellen ons graag alvast voor.

Ralph

Niels

Jeromé

Karel

Jerry

Kenji

Een nieuwe generatie stukadoors.

Nu inmiddels bijna 75 jaar verder hebben wij niet alleen erg breed stukadoors-ervaring kunnen opdoen (en kunnen doorgeven van vader op zoon), maar hebben wij ook een groot klantenbestand opgebouwd in de omgeving Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer, Voorburg, Leiden, Wassenaar, Rijswijk, Oegstgeest met ongeveer een straal van 30 kilometer. Bekijk ons werkgebied. Mede hierdoor hebben wij onze naam hoog te houden en staan kwaliteit en service bij ons voorop.

Voor alle stukadoors-werkzaamheden kunt u bij ons terecht: van kleine renovatie werkzaamheden tot grote stucprojecten, van het haaks en te lood uitrapen van een badkamer tot het maken van een volledig geornamenteerd plafond, van granietpleister tot buitengevel isolatie en van betonciré tot marmerpleister. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor het sauswerk van uw nieuw en bestaand stucwerk.

Stukadoren is een vak apart. Het werk is absoluut een ambacht wat je als stukadoor écht moet verstaan. Wij verstaan ons vak en alle nodige opleidingen en certificaten om ook specialistisch werk uit te kunnen voeren voor onze opdrachtgevers. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. 

Afgelopen week deze mooie tv-kast gecreëerd.

U kunt op ons rekenen.

“Door altijd goed te luisteren, te kijken en te leren van je leermeester stukadoor, en het vak vooral te blijven beoefenen, krijg je de ambacht met de jaren in de vingers. Door écht van het vak te genieten kun je pas een knap stukje werk afleveren”

Ralph den Heijer, Stukadoor en eigenaar (3e generatie).

Bij stukadoorsbedrijf Den Heijer bent u aan het juiste adres voor alle soorten afwerkingen op het gebied van stucwerk voor wanden- en plafonds, maar ook voor het laten aanbrengen van betonciré in badkamers, toilet en in de horeca. 

Onze stukadoors leveren super strak pleisterwerk, zijn bedreven in het stucen van monumentale panden, waarbij sierlijsten in het plafond opnieuw worden aangebracht of hersteld. Daarnaast voeren wij specialistische stukadoor werkzaamheden uit, zoals het waterdicht maken van kelders en souterrains en het waterdicht maken van buitenmuren met onze speciale producten.

Heeft uw klus spoed of een complexe uitdaging? U kunt op ons rekenen, zowel als particulier, aannemersbedrijf, als architect. Bekijk onze uitstekende referenties.

Wij werken als stukadoors in de regio van Den Haag. Bekijk ons werkgebied en neem uiteraard contact met ons op wanneer uw plaats niet op onze website vermeld staat. U kunt altijd een straal van ongeveer 30 kilometer vanaf centrum Den Haag aanhouden.

‘Bij ons is de klant nog altijd koning’.

Onze projecten zijn uitdagend.
Wij zijn een full service stukadoorsbedrijf in Den Haag e.o.
Lijstwerk
Stukadoor buitengevel Den Haag
Stukadoor Leidschendam badkamer gepleisterd

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag