Badkamer afgewerkt met beton ciré

BetonCiré & Betonlook

Betonlook of ook wel betoncire is een sierpleister die indien goed aangebracht een vlakke op beton lijkend afwerklaag nabootst.

Betonciré tafels in de horeca

Doordat de afwerklaag van betonciré waterdicht is, wordt dit betonciré in alle denkbare RAL kleuren door onze stukadoors toegepast. Bij particulieren verwerken wij al jaren betonciré in badkamers, keukens en in de WC. De mogelijkheden met betonciré zijn echter eindeloos.

Betonciré is waterdicht en daarom kan dit met de juiste kennis en ervaring probleemloos in natte ruimtes worden toegepast. De fraaie afwerking en kleurstellingen van betonciré dient als vervanger van tegelwerk. Betonciré is een populair product en wij passen dit als stukadoorsbedrijf met heel veel plezier toe. 

Stukadoorsbedrijf Den Heijer staat bekend om haar perfectie als het gaat om stucwerk. Betonciré is erg trendy, maar niet iedereen kan dit toepassen. Er bestaat namelijk een protocol die echt gevolgd dient te worden in badkamers. U kunt dit zonder problemen aan ons overlaten. Wij zijn immers echte betonciré experts.

Wij begonnen daarom een aantal jaar geleden met andere experimenten. Waarbij wij betonciré gingen toepassen op tafels en zelfgemaakt banken in de tuin. Door de waterdichte oplossing van betonciré kun je een tuintafel gewoon buiten laten staan en het zorgt voor een exclusieve uitstraling. 

Daarnaast is Den Heijer Stukadoors ook in de horeca actief met het toepassen van betonciré. In café’s, hotels en in restaurants verweken onze stukadoors betonciré toe op tafels, barbladen en wanden. Betonciré zorgt voor een industrieel effect.

Betonciré tafels Horeca Amsterdam
Toilet afgewerkt met betonciré

Toilet afwerken met betonciré

Tegenwoordig staan alle woonmagazines en lifestyle bladen vol met foto’s met inspiratie op het gebied van wandafwerking met betonciré. 

Er zijn meerdere fabrikanten van verschillende Betonlook sierpleisters. Wij hebben de beste ervaring met de Beton Ciré van Stone Age.

Voor de afwerking van de wanden in het toilet van deze bewoners hebben wij gezorgd voor een waterdichte afwerking.

Deze afwerking word met meerdere lagen aangebracht (tussen de 4 en 7 lagen) om een mooie betonlook wand na te bootsen die zowel waterdicht is evenals makkelijk schoon te maken.

Boven de betonciré hebben wij een strakke sierpleister toegepast. Dit laat zien dat u niet helemaal tot aan het plafond de betonciré hoeft op te trekken. Het is uiteraard wel mogelijk.

Bent u op zoek naar iets speciaals of wilt u uw ideeën met ons bespreken? Wij kijken er naar uit en denken graag met u mee!

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag