Stukadoorsbedrijf Zoetermeer

Stukadoorsbedrijf Den Heijer, vakmanschap sinds 1945.

Wanneer u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf in Zoetermeer voor ambachtelijk en hoogwaardig stucwerk, dan is uw project bij Stukadoorsbedrijf den Heijer in vertrouwde handen.

Ons familiebedrijf werkt uitsluitend met ervaren stukadoors. Jarenlange ervaring, cursussen, nascholing, praktijkkennis en door uitstekende begeleiding van meester stukadoors, realiseren wij hoogwaardige en vooral veelzijdige projecten. Als stukadoorsbedrijf werken wij aan de afwerking van wanden- en plafons, kelders en buitengevel tijdens nieuwbouw, renovatie en monumentale projecten.

Heeft u specifieke wensen voor het laten stucen en sausen van uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer e.o.? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij informeren u graag en nemen de tijd, ook op wanneer u stalen wilt zien als materiaal voorbeeld en van het eindresultaat, zodat u daarop een weloverwogen keuze kunt maken voor het soort stucwerk en afwering voor uw wanden- en plafonds.

Wij zijn als stukadoorsbedrijf in Zoetermeer naast al het reguliere stucwerk binnen, gespecialiseerd in het stucen van buitenmuren- en buitengevels, badkamers en het waterdicht maken van kelders.

Alle denkbare technieken en toepassingen op het gebied van stucwerk passen wij toe in opdracht van particulieren, bedrijven en architecten. Bent u echt op zoek naar een professioneel stukadoorsbedrijf? Bij stukadoorsbedrijf Den Heijer kunt u terecht  voor het laten aanbrengen van klassiek lijstwerk en ornamenten, tot zeer strak pleisterwerk van wanden- en plafonds. 

Wij hebben kennis van materialen en weten hoe wij deze tot in perfectie moeten verwerken, waardoor wij ook in staat zijn om een buitengevel vakkundig te stucen, uw kelder constructief waterdicht kunnen maken en de wanden van uw badkamer waterdicht kunnen afwerken op basis van betonciré. Onze stukadoors zorgen altijd voor een perfect eindresultaat.

Pleisterwerk

"Kaarsrecht is bij ons de standaard"

Strak gepleisterd plafond met daarin de lichtstraat voor de led spots weggewerkt.

Stukadoorsbedrijf den Heijer kunt u inschakelen op het moment dat uw wanden- en plafonds strak afgewerkt moeten worden. Laat dat aan onze stukadoors in Zoetermeer over. Wij laten niets te wensen over. Stucwerk bepaald de finishing touch van uw woning.

Het eindresultaat van uw wanden- en plafonds laat een prachtige indruk op uw familie en vrienden achter wanneer zij bij u op bezoek zijn, maar hoe fijn is het wel niet voor u als bewoner of ondernemer, dat u dagelijks kunt genieten van de haarfijne strakke afwerking van uw wanden- en plafonds. 

Pleisterwerk passen wij toe in nieuwbouw, renovatie en monumentale panden. Wij kijken er naar uit om bij uw verbouw project als stukadoorsbedrijf betrokken te zijn van het begin tot het eind. 

Sauswerk
Plafond stucen houten draagbalken

Monument stucen

Stukadoorsbedrijf waar u op kunt bouwen

Stukadoorsbedrijf restauratie Den Haag

Stukadoorsbedrijf den Heijer is een familiebedrijf en bestaat al sinds 1945. Wij hebben het vak geleerd van onze grootouders, vader op zoon en hebben alle denkbare opleidingen gevolgd. Dit stokje geven wij nu door aan een nieuwe generatie.

Wanneer u op zoek bent naar een stukadoor in Zoetermeer, of een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Wateringen, dan staan wij graag voor u klaar. 

Wij werken naast particuliere opdrachten met regelmaat in kerken en monumentale panden. Wij restaureren wanden- en plafonds en hebben een uitgebreide expertise op het gebied van restauratiewerk. 

Cinewall stucen

Cinewall gestuct

Een specialiteit van onze stukadoors

Bij Stukadoorsbedrijf Den Heijer gaan wij in Zoetermeer geen project uit de weg. We houden van mooie projecten en werken met veel passie en vakkundigheid aan uw project. 

Regelmatig worden wij gevraagd of wij naast het reguliere stucwerk tijdens een project, bijvoorbeeld ook de ombouw van een designhaard of een Cinewall willen stucen.. 

Om een idee te geven van speciale projecten kunt u het eindresultaat bekijken van een moderne Cinewall die wij hebben afgewerkt en daarna hebben geschilderd. Neem eens een kijkje tussen onze stukadoor projecten en laat u inspireren!

Knauf skin slimtherm isolatiesysteem buitengevel stuc
Waterdichte kelder

Wij maken uw kelder waterdicht

Saneermortel

Uw kelder waterdicht laten maken en vervolgens prachtig laten stucen vraagt om kennis- en ervaring. Stukadoorsbedrijf den Heijer heeft alles in huis om uw kelder leefbaar te maken. Dit begint met een uitstekende afdichting van de buitenmuren.

Wanneer de kelder rondom waterdicht is gemaakt, dan kan er binnen in de kelder begonnen worden met een speciaal afdichting-systeem dat in verschillende lagen opgezet dient te worden.

Wanneer onze stukadoors de kelder rondom waterdicht hebben gemaakt, dan kan de afwerking beginnen. Wij bieden verschillende afwerking mogelijkheden voor de kelderwanden. Meestal werken wij de wanden af met strak pleisterwerk, waarna wij de wanden sausen in iedere gewenste RAL kleur.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Wanneer u op zoek bent naar een professionele stukadoor in Zoetermeer.

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Zoetermeer die uw wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand kan voorzien van een prachtige afwerking? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons stukadoorsbedrijf is gevestigd in Zoetermeer en wij zijn gespecialiseerd in alle soorten stucwerk. Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen om de hoogste kwaliteit te garanderen. Of het nu gaat om traditioneel stucwerk, spackspuitwerk of sierpleister, wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Onze werkwijze begint met een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of op kantoor. Tijdens dit gesprek bespreken we graag uw wensen en eisen en bekijken we de ruimte die u wilt laten stucen. Vervolgens maken we een vrijblijvende offerte op maat.

Onze stukadoors werken nauwkeurig en zorgen voor een perfecte afwerking van uw ruimte. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wilt u meer informatie over onze diensten als stukadoor in Zoetermeer of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons direct. Wij staan u graag te woord en kijken ernaar uit om uw wanden en plafonds in uw woning of bedrijfspand in Zoetermeer van een prachtige afwerking te voorzien!

Buitengevel stucen

Buitenmuur of gevel laten stucen

Hier hebben wij in hartje Den Haag een buitengevel waterdicht gemaakt en fraai afgewerkt.

Stukadoorsbedrijf den Heijer is specialist op het gebied van gevelwerk. Het stucen van de buitengevel of buitenmuur van uw woning of bedrijfspand vraagt niet alleen om een perfecte voorbereiding, maar ook om een stukadoorsbedrijf met veel kennis- en ervaring. 

Onze stukadoors hebben alle benodigde opleidingen en zijn in staat om hoogwaardige kwaliteit te leveren in het uitvoeren van buitengevel stucwerk. Voorafgaand aan het aanbrengen van stucwerk op de buitengevel vind er altijd een gesprek bij u op lacatie plaats. Er zal van tevoren een berekening worden gemaakt en gekeken worden naar de opbouw en staat van uw huidige gevel.. Wij geven u alle informatie in een offerte met daarin de materialen en technische informatie met betrekking tot de opzet en verwerking van uw buitengevel. Daarnaast ontvangt u een overzichtelijke planning van uw project.

Uitgebreide expertise op het gebied van stucwerk.

Maak kennis met ons vakmanschap.

Pleisterwerk

Badkamer op zolder stucen

Betonciré

Toilet afgewerkt met betonciré

Gevelwerk

Knauf skin slimtherm isolatiesysteem buitengevel stuc

Marmerpleister

Spatstuk afgewerkt met een marmerpleister.

Sauswerk

Strak pleisterwerk, plafond en schuine kap gewit en de wanden op een donkere kleur gesausd.

Lijstwerk

Lijstwerk

Schuurwerk

Klassiek schuurwerk stukadoor

Sierpleister

sierpleister stukadoor

Stukadoor projecten in Zoetermeer e.o.

Maak kennis met ons vakmanschap.

De hoogst haalbare kwaliteit

Wij leveren als stukadoor al bijna 75 jaar (sinds 1945) vakmanschap in de regio Rijswijk, Oegstgeest, Wateringen, Wassenaar, Delft, Bleiswijk, Leiden, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Den Haag.

Trots op onze recenties

“Dankzij de mannen van Stukadoorsbedrijf den Heijer weer super gladde muren in mijn huisje! Bedankt voor het opknappen en fijn dat jullie ervoor gezorgd hebben wat ik in een paleisje kan gaan wonen! Jullie zijn zeker een aanrader!”
José Toebosch
“Een vakkundig stukadoorsbedrijf, uitstekende communicatie en planning voor de klus. Stukadoorsbedrijf den Heijer heeft ons toilet gestuct. Ik kwam na mijn werk thuis, het is gewoon een paleis geworden, strakke wanden, meteen saus klaar”
Esther Vastenhoud
“Stukadoorsbedrijf den Heijer voor een Hollands stukje vakwerk. De gevel van onze werkplaats staat er weer erg stak bij en binnen hebben de mannen onze werkplaats een chique uitstraling gegeven met een mooie marmerpleister.”
Peter ‘t Hoen

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag