Pleisterwerk

Pleisterwerk

Wat verstaan wij onder pleisterwerk: dit is het recht, glad en sausklaar afleveren van wanden- en plafonds. Maar tijdens het stucen van een woning, appartement of bedrijfspand zorgen wij ook voor het waterpas en haaks uitrapen. 

Pleisterwerk zorgt voor een strakke afwerking van uw pand. Pleisterwerk wordt ook toegepast in badkamers, keukens en wc’s. En is na de droogtijd klaar om te tegelen of te sausen.

Hoekprofielen zorgen voor strakke lijnen in uw woning of bedrijfspand.

Wanneer wij uw woning of bedrijfpand in de regio van Den Haag gaan stucen, zorgen wij voor een uitstekende voorbereiding. Wij maken van tevoren een afspraak om uw woning of bedrijfspand te beoordelen. Hierdoor weten wij of er bijzonderheden zijn, waar onze stukadoors rekening mee moeten houden.

Wanden- en plafonds worden tijdens een bezoek bij u op locatie beoordeeld. Wij kijken o.a. naar de afwerking van het plafond- en naar eventuele voorzetwanden die zijn geplaatst. Ook is het van belang om te weten wat u na het stucwerk gaat doen met de ruimte. Denk aan tegelen, of sausen.

Wanden- en plafonds bereiden wij altijd goed voor met een speciale voorstrijk. Heeft u een nieuw plafond aangebracht met gipsplaten? Dan controleren wij altijd of deze voldoende schroeven bevat en of deze niet uitsteken. Waar nodig worden hoekprofielen bevestigd en afgesteld, om strakke lijnen aan de hand van pleisterwerk aan te brengen.

Stukadoorsbedrijf Den Heijer werkt met hoogwaardige materialen van Knauf, Roodband, Goudband of één van de afwerk-systemen van Gyproc.

Hoekjes en kantjes..stucwerk

"Kaarsrecht is bij ons de standaard"

Pleisterwerk Den Haag

eindresultaat van een gestucte slaapkamer

Slaapkamer gestuct

Prachtige afwerking van gestucte keuken

Stukadoor Spachtelputz keuken Alphen aan de Rijn

Voordelen van pleisterwerk​

Er zitten vele voordelen aan pleisterwerk o.a.:

  • De pleisterlaag heeft een hoge isolerende werking;
  • De pleisterlaag is na het sauzen vuil afstotend en makkelijk schoon te maken;
  • De pleisterlaag is tevens zeer onderhoudsvriendelijk.
Halfronde wand sausklaar gepleisterd.
Stukadoor Leidschendam badkamer gepleisterd

Stucen in natte ruimtes

Wij gebruiken tegenwoordig ook regelmatig Gyproc Unique WR (ook wel: “groene gips”) speciaal voor natte ruimtes deze is namelijk waterafstotend.

Het is voor de tegelzetter prettig als hij in één keer aan de slag kan met het tegelen van uw badkamer of toilet. Wij zorgen er voor dat uw badkamer en wc haaks gestuct zijn, zodat uw wastafel of bad, ook strak in de hoek kan worden aangesloten. 

Onze stukadoors werken met de grootste zorg aan de afwerking van uw badkamer of toilet. 

Indien u niet gaat tegelen, maar graag Betonciré wil laten aanbrengen dan kunnen wij dit in iedere gewenste RAL kleur aanbrengen. Wij noemen dit geen pleisterwerk, maar zorgen in dat geval van een waterdichte afwerking van uw wanden en eventueel vloer in de natte ruimte van uw badkamer.

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag