Sauswerk

Sauswerk

Onder sauswerk of witten verstaan wij het aanbrengen van een latex (verf)laag op een daarvoor geschikte ondergrond. 

Nadat wij uw wanden- en plafonds hebben gestuct sausen wij uw wanden- en plafonds in iedere gewenste RAL kleur. Wij werken met hoogwaardige verf van Sigma.

Wij sausen uw gestucte wanden- en plafonds in iedere gewenste RAL kleur

Uw woning of bedrijfspand is straks strak gestuct. Om uw wanden- en plafonds van een gewenste kleur te voorzien zorgen wij dat wij na onze werkzaamheden terugkomen om uw woning te sausen. 

Stucwerk heeft altijd een droogtijd nodig. Dit is ook belangrijk, voordag de wanden- en plafonds geschilderd kunnen worden.

Wij sausen tevens wanden die niet door ons zijn gestuct. Deze kunnen wij in overleg meenemen tijdens onze werkzaamheden. Het sauzen of witten van een door ons gestukadoord plafond nemen wij graag op in de werkzaamheden.

Strak pleisterwerk, plafond gewit en wanden op kleur gesausd.
Hagelwit sauswerk! En ook de deur lakken wij mee.

Hoge kwaliteit latex

Wij gebruiken een latex met een hoge kwaliteit. Deze latex halen wij rechtstreeks bij de fabriek waardoor wij dus ook makkelijk elke kleur voor u op maat kunnen bestellen.

Vraag een offerte aan

Voor al uw vragen over stukadoorswerk kunt u ons ten alle tijden contacteren. Wij zullen proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Ook kunt u ons altijd vragen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

Stukadoor Den Haag